Biletele la concertul „The Motans Grand Concert” sunt aproape epuizate

Fanii The Motans așteaptă cu nerăbdare „The Motans Grand Concert” de pe 31 mai, de la Arenele Romane, cel mai mare concert de până acum al artistului, un show suprarealist care are integrate în structura sa lumini și proiecții speciale.

0
25

Cei care nu au cumpărat încă bilete trebuie să știe că acestea se apropie de sold out, astfel că până acum s-au epuizat 90% dintre ele, la cinci dintre categoriile de bilete puse în vânzare. Biletele rămase pot fi achiziționate în continuare de pe https://bilete.themotans.com/  

Concertul va aduce multe surprize și un playlist cu cele mai îndrăgite piese, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate. Astfel, alături de Denis, artistul The Motans, pe scena de la Arenele Romane se vor afla invitatele sale speciale Delia și Irina Rimes, iar Lucia și Dara vor cânta în deschidere.

Din playlistul show-ului, organizat în parteneriat cu LIDL și powered by KISS FM, nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „POEM” feat. Irina Rimes. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, aproape 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.  

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul I în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

CITEȘTE ȘI: Gino Manzotti & MAXX (Dj Project) lansează „Arabian Story”

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here