Carla’s Dreams au lansat o super colaborare alături de Deliric – „Dependent”, parte din seria „Nocturn”

Fanii Carla’s Dreams se bucură de o nouă surpriză. Aceștia au lansat piesa „Dependent” în colaborarea cu rapperul Deliric. Piesa este în limba română și deja a strâns aproape 800 mii de vizualizări pe Youtube și a ajuns pe locul #4 în trending.

0
58

„Încă una pentru voi până pe 18 Mai! De data aceasta cu un male artist: Deliric! Îl respectăm mult de tot și ne bucurăm că am reușit să facem împreună ceva așa… personal. Așadar, Carla’s Dreams | Deliric – Dependent. Enjoy și v-am cuprins!”, au declarat artiștii.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de aceștia Quick și Alexandru Cotoi.

Videoclipul a fost filmat și regizat de BRFilms (George Secrieru și Roman Burlaca).

CITEȘTE ȘI: Speak trăiești în România!

Carla’s Dreams se pregătesc de primul mare concert de anvergură care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. DELIA este cel mai recent invitat special anunțat care va urca pe scena de la Romexpo. În plus, în cadrul acestui eveniment vor mai fi invitați ANTONIA, Mark Stam și Vanotek.

Special pentru fanii Carla’s Dreams două categorii de bilete: Supliment VIP, valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Este valid doar cu bilet deja cumpărat. Permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățară personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație și Fan Zone, conține acces fix lângă scenă, poster cu autograf, brățară personalizată, acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail. Valabil doar cu bilet deja cumpărat.

Bilete AICI.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Nora Deneș spune lucrurilor pe nume, într-un interviu savuros: „Never-ever nu pupă România, Eurovision, aici! M-aș cam foarte mira…”

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird: 280 lei Cat A, 149 lei Cat B, 69 lei Cat C, 49 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
– presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
– la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D

Oferta earlybird este valabilă pentru primele 500 de bilete.

Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP. (doar 200 de bilete)
Categoria B – fără loc, în fața scenei
Categoriile C si D – în spatele categoriei B, fără loc

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

* Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C si D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate
* Concertul are loc în aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pebestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

Carla’s Dreams a susținut 3 concerte sold out la Arenele Romane, în ultimii 3 ani, „NGOC”, „Monomaniac” și „Antiexemplu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here