PAX a trăit în infern, dar lansează o invitație în „Paradise”

Experiențele prin care a trecut și-au pus amprenta asupra ei, dar nu au împiedicat-o să vadă partea frumoasă a vieții. PAX, producătoarea cu un trecut demn de un adevărat scenariu de film, lansează o invitație în „Paradise”, cea mai nouă piesă a ei.

0
43

Înnebunită după tehnologie și calculatoare, pe care le-a descoperit încă de mică, PAX dă o definiție proprie a fericirii în această melodie. 

CITEȘTE ȘI: Fostul producător muzical al Alexandrei Stan își lansează melodia de debut: „ON MY OWN”

A crescut în cel mai rău cartier pe care și l-ar putea imagina cineva, fără prieteni alături de care să-și petreacă timpul liber, așa că pasiunea puternică pentru tehnologie a venit de la sine pentru PAX. În adolescență, PAX a fost nevoită să treacă peste pierderea dureroasă a familiei sale. Din cauza abuzului de droguri și a violențelor stradale, PAX și-a găsit alinarea în limbajele de progamare, pe care le-a învățat în garajul ei prăfuit și întunecat. Câțiva ani mai târziu, a fost prinsă în timp ce spărgea site-urile Guvernului American și, cum computerele nu mai aveau niciun secret pentru ea, a luat decizia de a se dedica producției muzicale.

Sonoritățile PAX sunt profund conectate la originile ei: sunete pur digitale, cu structuri dinamice și mereu surprinzătoare, combinând elementele retro cu cele puternic inovatoare.

O puteți urmări pe Facebook sau canalul de Youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here