Speak trăiești în România!

După Lidia Buble, pe care "am faultat-o" pentru noul "HIT", cu această postare "mi-l pun în cap" și pe Speak! Dar trebuie să îl readucă cineva cu picioarele pe Pământ, cu toate că va spune că sunt doar un "HATER PROST"! Cunoaștem reacția, că doar îl urmăresc...

0
120

În primul rând, vreau să menționez că îl urmăresc cu drag pe Speak. Mi se pare un tip haios, inteligent și care face content de calitate pe Youtube. Îmi plac și unele melodii compuse de el, nu neapărat cele proprii.

Cu ultima colaborare, alături de GUZ, chiar m-a cucerit.

CITEȘTE ȘI: Cum să dai FAIL în halul ăsta, Lidia Buble?

Și cum orice feedback, începe cu unul pozitiv, zic să-l supăr puțin și cu un feedback mai realist, ca să nu îi spunem: feedback negativ. Chiar nu e.

Mai nou, toți creatorii de conținut de pe Youtube s-au mutat și pe platforma Patreon. Acolo, în schimbul unui abonamet lunar, îți poți susține preferatul, pentru a avea continuitate. Nimic rău în asta. Chiar mi se pare o idee genială, având în vedere că Youtube-ul nu prea plătește cum trebuie în România.

CITEȘTE ȘI: Fostul producător muzical al Alexandrei Stan își lansează melodia de debut: „ON MY OWN”

Speak s-a alăturat și el platformei Patreon, iar pe pagina lui de Instagram a postat următoarele abonamente:

Nu vreau să fiu rău, însă abonamentul de 30$/luna îmi provoacă hohote de râs. Și nu doar mie, ci și oamenilor din industrie, cu toate că nu toți au curajul, să spună în față ce gândesc.

E în regulă să ai standarde, dragă Speak, dar când aceste standarde sunt nerealiste, există o problemă…

Nici un artist din România, de top, nu a îndrăznit vreodată să viseze la un abonament lunar de 30$, pe care fanii lui să îl achite. Nici măcar din showbizz-ul internațional! Indiferent cât de interesantă e oferta. Și că tot veni vorba de ofertă…

Te invit să îți analizezi FANBASE-ul, poziția în TOPURI, numărul de concerte lunar și curiozitatea fanilor de a te cunoaște personal, în condițiile în care, oricum vă expuneți viața, mai mult decât suficient, în mediul online.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here