Fostul producător muzical al Alexandrei Stan își lansează melodia de debut: „ON MY OWN”

Marcel Prodan este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali de la noi. A lucrat o perioadă în studioul lui Costi Ioniță (Dr. Studio), unde a produs primul album al Celiei, cu succese răsunătoare, cum ar fi: „Trag aer în piept”, „Șoapte”, "1000 de cuvinte" etc.

0
79

Este cel care a lansat-o pe Alexandra Stan în cariera internațională și totodată cel care i-a produs toate HITURILE.

După scandalul mediatic în care a fost implicat cu Alexandra Stan, Marcel s-a axat mai mult pe fundația pe care o deține, pentru copiii cu autism.

Pe lângă publicul amator de senzațional, multă lume din industria muzicală l-a pus la zid, acuzându-l că a agresat o femeie. Nimeni nu știe, în general vorbind, ce este în interiorul unei relații. Din exterior lucrurile pot fi privite strict subiectiv și desigur, întotdeauna, putem găsi o victimă și un agresor. Uităm, totuși, că adevărul este la mijloc și că nu deține nimeni adevărul absolut. Plus că, fiecare om acționează în mod diferit sub acțiunea impulsului de moment.

Nu încerc acum să fiu avocatului nimănui. Încerc să vă fac să priviți lucrurile altfel. În timp ce Marcel Prodan se ocupă de fundația pentru copiii cu autism, Alexandra Stan vorbea despre sexul în grup și sexul cu femei. CITEȘTE AICI

A trecut foarte repede peste episodul de violență și parcă tot ce își dorea, era să îl distrugă pe omul care a adus-o pe culmile succesului, atât de aproape de Inna.

După ce nu a mai fost Marcel Prodan, nici Alexandra Stan nu a mai avut același succes internațional. Cel puțin, nu în Statele Unite. A ajuns să cânte doar în Turcia sau Pakistan. Cam la asta se rezumă succesul internațional al Alexandrei Stan în momentul de față.

CITEȘTE ȘI: Speak trăiești în România!

CITEȘTE ȘI: Acești oameni îți pot face un HIT! TOP 20 producători muzicali din România

Acum 1 an, Marcel și-a lansat proiectul solo MPV, cu piesă de debut „ON MY OWN”, însă fără prea mare ecou, cu toate că melodia sună într-un mare fel.

Au fost mulți oameni de radio, inclusiv Mihai Morar, care au declarat că nu îl vor mai difuza niciodată. CITEȘTE AICI

Cu toate că îi port un respect foarte mare lui Mihai, mi se pare lamentabil să judeci un artist, strict prin prisma vieții personale. Sigur nu și-ar dori să fie judecat nici el la fel de aspru!

Îl îndemn pe Marcel să își vadă în continuare de cariera muzicală și să se axeze pe piața internațională. Are un potențial fabulos și mi se pare unul dintre cei mai buni producători muzicali din România, dacă nu, chiar din Europa de Sud-Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here