Chitaristul Deliei are un proiect muzical de excepție: The Vlads

Despre trupa The Vlads, au auzit pentru prima oară la "Poliția Muzicii". Mi-a plăcut foarte mult proiectul și am început investigațiile de agent 007, dar cum nu am găsit suficient material, am fost ajutat de această dată de Andrea (NEXT EX). Thank you, girl! ❤

0
317

Prima lor melodie se numește „Because of you” și este compusă în urmă cu nu mai puțin de 10 ani, produsă, mixată și masterizată actual, de Alexandru Turcu, chitaristul Deliei, la @MGNTCMusic.

Vizualul primului material The Vlads a fost realizat de Robert Căpraru, un tip extrem de talentat.

Formația este compusă din Adrian Spier (voce), Alex Grim Tomescu (bass), Vladimir Proca (tobe), Alexandru Turcu (chitară).

CITEȘTE ȘI: Când mainstream-ul are de învățat din muzica underground: NEXT EX

Adrian Spier (vocalistul formației) este german de origine română. A făcut parte din trupa Velosonics, alături de Andrei Niculescu, directorul general al Editurei Niculescu. Și pentru a vă mai da puțin cancan, vă spun că a cochetat cu fotbalul încă de la vârsta de 7 ani, evoluând la echipele de fotbal Eintracht Frankfurt și Fortuna Düsseldorf, fiind evaluat de Transfermarkt, în jurul sumei de 100.000 de euro.

Alex Grim Tomescu (bass) a făcut și el parte din celebra trupa THE MONO JACKS. Realizează niște fotografii superbe, din câte am văzut pe pagina lui de Facebook.

Vladimir Proca (tobe) face parte din celebra formație Robin and the Backstabbers. Este din Miercurea-Ciuc și a terminat Ecologie și Protecția Mediului, ba chiar a făcut chiar și un master în Danemarca.

Am găsit acest videoclip cu el, în rolul de vocalist.

Pe Alexandru Turcu (chitară) sigur îl cunoașteți din proiectul Deliei. Băiat inteligent și el, a terminat Facultatea de Matematică și Informatică. Am o vagă impresie că adoră „integralele nedefinite, de la A la Z”. Hahaha.

Compune pentru artiști din zona underground, atunci când are suficient timp liber și nu e cu Delia prin turnee.

Nu știm dacă proiectul The Vlads va avea continuitate, însă ar fi mare păcat… Au un sound extrem de fresh și sunt niște tineri muzicieni, cu un mare potențial.

Îi puteți „stresa la cap”, pe pagina lor oficială de Facebook sau canalul de Youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here