Cum au comentat românii prestația Madonnei și a lui Maluma la Premiile Billboard 2019

Ceremonia de decernare a Premiilor Billboard 2019 a avut loc pe 1 Mai 2019, în Las Vegas, Nevada. Ea a fost transmisă LIVE de postul de televiziune NBC, iar cei din România au putut-o urmării în dimineața zilei de 2 Mai, începând cu ora 3 AM.

0
290

Madonna a cântat în premieră melodia „Medellín”, alături de Maluma. Aceasta face parte de pe viitorul album „MADAME X”, ce va fi lansat în luna Iunie, a acestui an.

Show-ul a fost unul spectaculos, cu decoruri construite special, dansatori, coregrafie excepțioanală și costumații deosebite. Hologramele Madonnei de pe scenă, în număr de 3, extrem de realiste, au făcut ca întreg momentul să coste nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Întreaga audiență prezentă în sală a fost în delir, chiar și înaintea momentului, când acesta era prezentat în promo-uri. Dar haideți să vedem cum au comentat românii din fața miciilor ecrane, prestația Madonnei și a lui Maluma, la Premiile Bilboard 2019.

„…TRIST… playback, dans obosit, coregrafie prăfuită… așa zisele holograme (de fapt erau imagini suprapuse în transmisiunea live – deci NU holograme), imaginea ei praf…. TRIST…. păcat, Madonna e o regină decăzută”.

Momentul într-adevăr a fost semi-LIVE. Asta pentru că melodia este plină de efecte vocale, iar LIVE în totalitate ar fi sunat dubios. În ceea ce privește coregrafia și dansul, ține strict de gusturi, care pot fi subiective uneori.

Dar să spui că acele holograme au fost imagini suprapuse, este deja prea mult. Noroc cu Madonna, NBC și Premiile Billboard, că mai vedem și noi cum e industria muzicală adevărată, nu talciocul ieftin de la noi. Repet, întreg show-ul, care a durat 5 minute, a costat 5 milioane de euro.

Fortza ZU 2019, organizată la Galați, cu renumerarea a zeci de artiști, cu staff, scenă și altele, costă 200.000 de mii de euro. Și totuși, ne permitem să comentăm o prestație de 5 milioane de euro, în 5 minute. Zău, așa…

CITEȘTE ȘI: Ascultă a 2-a melodie a Madonnei de pe noul album „MADAME X”

„Madonna NU mai este ce era…. a îmbătrânit și NU vrea să accepte asta… încă se vrea o tânără sexoasă și refuză să își accepte vârsta și statutul… Madonna NU mai e ce era… dar poate deveni și mai bună, dacă își acceptă vârsta și dacă vine cu ceva adecvat vârstei și statutului ei… Stilistic vorbind, este HORROR… își ascunde atât de ostentativ gâtul și mâinile (de parcă noi nu știm că are 60 de ani)….”

Madonna arată senzațional la 60 de ani, cu o siluetă de invidiat, o piele foarte întinsă și un tonus excepțional. Chiar și demachiată, arată într-un mare stil, dovadă fiind postările de pe rețelele de socializare, în care apare fără machiaj. Nu i-aș da mai mult de 40 de ani.

Este rezultatul unei alimentații sănătoase, mult sport și echitație, meditație, câteva intervenții estetice și cel mai important lucru, hormonii de creștere.

Aceștia sunt utilizați de multe vedete de la Hollywood. Te întineresc, îți fac pielea de bebeluș, îți scad masa de grăsime și îți cresc masa musculară. Îți dau un tonus și un psihic ca la 20 de ani. Sunt și foarte costisitori, în jur de 500 de euro injecția, injecție care trebuie făcută săptămânal.

Iar să spui că Madonna este stilistic vorbind, HORROR, este deja exagerat. Femeia asta este o icoană de inspirație pentru marii designeri ai lumii. Și nu de ieri de azi, ci de aproape 40 de ani.

Așadar, Madonna nu are de ce să își accepte vârsta, când arată senzațional! Vârsta rămâne doar o cifră!

CITEȘTE ȘI: Delia, invitată specială în cadrul show-ului The Motans Grand Concert

„NU mai poate cânta LIVE (mă rog, voce nu a avut niciodată)”

Într-adevăr, Madonna nu este o voce senzațională, însă nu poți să spui că nu are voce, când există atâtea LIVE-uri cu ea și sunt o grămadă de canale de Youtube ale unor vocal coaches, care îi comentează prestațiile LIVE și o apreciază… Plus că știe să cânte la chitară, deci nu este doar „după ureche”, ci cunoaște notele muzicale. Ba chiar și-a compus multe dintre melodii, ajunge mari HITURI.

„Melodia asta este MEDIOCRĂ, iar faptul că a optat să lanseze un prim single alături de un artist în vogă (dar nu un artist de prima clasă, ci un „manelist hispanic”) este TRIST… adică chiar nu putea Queen of Pop să revină cu un material nou, de una singură? (asta arătă o oarecare disperare) – sau a vrut să fie sigură că nu va fi un eșec și că fanii lui Maluma o vor susține?”

Melodia este altceva și reprezintă un experiment muzical, la fel ca întreg materialul „MADAME X”. Chiar Madonna a declarat că s-a lăsat influențată de cultura din Lisabona și de muzicienii care i-au călcat pragul casei, după ce s-a mutat acolo. Să nu uităm că Madonna este o promotoare în materie de trenduri muzicale, cu multiple riscuri asumate.

Maluma chiar este un artist de top, poate nu chiar de prima clasă, însă timpul o va dovedi. Are numeroase colaborări de excepție și o evoluție spectaculoasă, într-un timp extrem de scurt. Amintesc aici colaborările cu Thalia, Ricky Martin sau Shakira.

Madonna se adaptează pieței muzicale și știe cum stă treaba cu marketingul. Și singură putea să reușească la fel de bine, însă având în vedere că nu a mai lansat nimic din 2015, când a lansat ultimul material – „Rebel Heart”, mi se pare foarte bună decizia de a colabora cu Malluma. El are un FANBASE nou, tânăr, care, poate, încă nu a auzit de QUEEN OF POP.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Ioan pregătește evenimentul „Michael Jackson Tribute Show”, pe 25 iunie la 10 ani de la moartea artistului

„În industie, Madonna este cunoscută ca o oportunistă și plină de invidie – și nu de ieri de azi, ci de ani de zile… este genul de artist care își roade unghile, atunci când vede că alt artist mai tânăr are succes”.

Nu știu de unde au scos acest comentariu, însă este funny. Pare că acest om cunoaște foarte bine showbizzul american. Ba chiar, ai putea jura că a stat la masă cu anturajul Madonnei și a ascultat toate bârfele care circulă despre ea.

În concluzie, americanii știu să își respecte artiștii și să se bucure de show. Românul este extrem de cârcotaș, cu toate că nu a văzut în viața lui, un asemenea show sau un asemenea artist, de calibrul Madonnei.

Mi-e și milă de noii debutanți în muzica românească, dacă până și Madonna e desființată…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here