Ascultă a 2-a melodie a Madonnei de pe noul album „MADAME X”

Madonna a lansat al 2-lea single de pe viitorul album "MADAME X", care va fi lansat în luna Iunie.

0
44

„Am scris „I Rise” ca o modalitate de a da voce tuturor persoanelor marginalizate care simt că nu au ocazia să spună ce simt cu adevărat. Anul acesta este aniversarea a 50 de ani de la Gay Pride și sper că acest cântec să îi încurajeze pe toți indivizii să fie cine sunt, să-și vorbească minții lor și să se iubească „, a declarat Madonna despre noul noul sigle.

CITEȘTE ȘI: Cum au comentat românii prestația Madonnei și a lui Maluma la Premiile Billboard 2019

„MADAME X” este al 14-lea album al Madonnei și va apărea pe 14 iunie. „I Rise” este a doua piesă care va apărea pe album, fiind inclus și single-ul „Medellín”, în colaborare cu Maluma.

Madonna nu a mai lansat nici un album din 2015, când a lansat „Rebel Heart”. Noul album va cuprinde și alte colaborări, inclusiv cu Migos’ Quavo, Rae Sremmurd’s Swae Lee și cântăreață de origine braziliană Anitta. Maluma va apărea, de asemenea, pe o altă piesă, intitulată „Bitch I’m Loca”.

Madonna plănuiește să lanseze single-ul „Crave”, în colaborare cu Swae Lee și produsă de Mike Dean, pe 10 mai, single-ul „Future” cu Quavo, pe 17 mai și „Dark Ballet”, pe 7 iunie.

„Lisabona este locul unde s-a născut înregistrarea noului albm . Mi-am găsit tribul acolo și o lume magică de muzicieni incredibili, care au întărit credința mea că muzica din întreaga lume este cu adevărat conectată și este sufletul Universului „, a mai spus Madonna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here