Studioul unui îndrăgit artist a luat foc! VIDEO

Studioul de înregistrări al cântărețului și producătorului muzical Doddy, a luat foc în dimineața zilei de 30 Aprilie 2019. El era amplasat în zona Vitan, în apropierea unui binecunoscut centru comercial.

0
1550

Cântărețul a descoperit întregul incident în această dimineață, când a ajuns la studio, pentru a finaliza unele proiecte muzicale, aflate în derulare.

Din păcate focul a mistuit tot în cale, iar din studio nu a rămas nimic funcționabil. Inclusiv placa primită de la Youtube, pentru realizarea a 100.000 de abonați, a fost arsă de flăcările necruțătoare.

Artistul nu avea backup pentru proiectele sale, așadar va trebui să o ia de la zero cu producțiile muzicale, înregistrările și compozițiile.

CITEȘTE ȘI: MIKE se pregătește de succes, cu un look fresh!

Paguba se ridică la câteva zeci de mii de euro, iar din păcate studioul nu avea asigurare, artistul mutându-se recent în această locație. Tot în aceași locație are studioul de înregistrări Dorian Oswin. Se pare că flăcările nu au ajuns până la studioul lui.

ISU urmează să stabilească cu exactitate cauzele incendiului, în zilele ce vor urma. Cel mai probabil este vorba de o defecțiune la instalația electrică.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here