Letiția Moisescu lansează un cover de excepție după Lady Gaga, pentru melodia „Shallow”

Letiția Moisescu a absolvit Școala de Muzică și Artă "Sigismund Toduță" Deva în 2002, iar după absolvirea liceului a lucrat în Viena ca designer. În primii ani de debut a cântat în baruri și restaurante. A ținut un concert în Japonia, unde a învățat să cânte în limba japoneză.

0
59

A debutat la mijlocul anului 2009 cu single-ul If You Cry, compus de Play & Win. Are numeroase piese lansate, cum ar fi: „Tragic Pozitive”, „If I Told You”, „De 1000 de ori”, „Dreaming of You” și multe altele. „Dreaming of You”, produsă de Play&Win, ajunge pe locul 5 în finala Selecției Naționale Eurovision, ediția 2011. Piesa și interpretarea se bucură în țările europene vecine de o bună apreciere, fiind clasată în topurile fanilor, pe locul 2.

Artista a lansat zilele trecute un cover de excepție după Lady Gaga, pentru melodia „Shallow”. Timbrul vocal deosebit al Letiției este pus în evidență prin acest cover, unul foarte greu de interpretat, pentru că este nevoie de tehnica vocală și ambitus vocal, lucruri pe care Letiția le stăpește excepțional.

CITEȘTE ȘI: Majii: un proiect muzical învăluit în mister

Pe Letiția ați putut-o vedea anul acesta la Eurovision România 2019, unde a interpretat melodia D A I N A, alături de trupa Sensibil Balkan. Melodia s-a clasat pe locul 5, obținând 40 de puncte (35 – juriu; 5 – public).

Pe Letiția o puteți urmări pe Letiția pe canalul ei de Youtube, cât și pe rețelele sociale Facebook și Instragram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here